Produkty pro výrobci obilovin (4)

Cereálie

Cereálie

Cereálie: Pšenice je jednou z nejvíce pěstovaných a konzumovaných cereálií na světě. Zde je přehled jejích různých forem a použití: Cereálie z pšenice zpracované (pšeničné vločky, otruby atd.) a ve formě celých zrn nebo produktů, což zachovává více vlákniny a živin. Pšeničná mouka se získává mletím pšeničných zrn. Podle úrovně rafinace lze získat: Mouka celozrnná (T150): Obsahuje celé zrno, bohatá na vlákninu. Mouka polo celozrnná (T110): O něco méně bohatá na vlákninu, ale stále výživná. Bílá mouka (T45 nebo T55): Lehčí a používaná na pečení, bílý chléb a mnoho kulinářských příprav. Pšeničná mouka je velmi univerzální pro kulinářské recepty a pečivo. Přináší sacharidy, bílkoviny a někdy i vlákninu.
Orangettes

Orangettes

Obalené v hořké čokoládě Hořká 308 Hořký sáček 100g 308 S1 CC
Orangettes

Orangettes

Kandované pomerančové kůry potažené 70% hořkou čokoládou. Abychom nabídli výjimečné produkty, vybíráme ty nejlepší suroviny. Čistá hmotnost (G): 100
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí